Καλάθι 0,00 €

Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Προηγούμενη σελίδα

MERGE CUBE - AR/VR LEARNING & CREATION

MERGE CUBE - AR/VR LEARNING & CREATION

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Κωδικός προϊόντος: 9664

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Τώρα μπορείτε να κρατήσετε έναν γαλαξία στην παλάμη του χεριού σας, να εξετάσετε τα απολιθώματα και τα αρχαία αντικείμενα όπως έναν πραγματικό αρχαιολόγο, να ερευνήσετε την ανθρώπινη καρδιά και να μάθετε με τρόπους που δεν ήταν ποτέ δυνατόν πριν! Ο κύβος MERGE συνδέεται με το smartphone σας και δεκάδες εκπαιδευτικές εφαρμογές φιλικές προς την οικογένεια για να κάνουν τη διασκεδαστική μάθηση STEM.

* Υποχρεωτικά Πεδία

39,90 €

* Υποχρεωτικά Πεδία

Λεπτομέρειες

Ο κύβος κάνει τη μάθηση διασκέδαση

Οι εφαρμογές STEM και τα παιχνίδια μας ενθαρρύνουν τη μάθηση μέσα από το παιχνίδι και την εξερεύνηση σε επαυξημένη πραγματικότητα. Χρησιμοποιώντας την αίσθηση της αφής για να κρατήσουν τον κύβο, τα παιδιά μπορούν να βιώσουν και να αλληλεπιδρούν με εικονικά αντικείμενα όπως το ηλιακό σύστημα, τα έργα τέχνης, τα γεωμετρικά σχήματα και τα αντικείμενα που δημιουργούν χρησιμοποιώντας εργαλεία όπως το CoSpaces Edu ή το Tinkercad. Το MERGE Cube παρέχει απεριόριστες εκπαιδευτικές δυνατότητες.

Οικογενειακές εφαρμογές και παιχνίδια

Όλες οι εφαρμογές και οι εμπειρίες (συμπεριλαμβανομένων των παιχνιδιών STEM, των εφαρμογών ψυχαγωγίας και άλλων) στο MERGE Miniverse μας ελέγχονται αυστηρά για να διασφαλιστεί ότι περιέχουν μόνο θέμα φιλικό προς τα παιδιά. Το Miniiverse προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών, κάνοντας τον Cube το τέλειο παιχνίδι STEM για αγόρια και κορίτσια. Επιπλέον, πολλές από τις εφαρμογές είναι δωρεάν!

Το τέλειο παιχνίδι ταξιδιού

Φτιαγμένο από μαλακό, ανθεκτικό αφρό, το MERGE Cube προσφέρει εκπληκτικά και διασκεδαστικά παιχνίδια για παιδιά! Δεν θα χρειαστεί να συσκευάσετε μπαταρίες, φορτιστές ή καλώδια και τα παιδιά σας μπορούν να απολαύσουν ώρες ψυχαγωγίας χρησιμοποιώντας τον κύβο MERGE και ένα smartphone.

Λειτουργεί με τα περισσότερα Smartphones & Tablets

Ο κύβος είναι συμβατός με τα περισσότερα tablet και smartphones. Για πλήρη λίστα των υποστηριζόμενων συσκευών, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Εξασφαλίστε την εμπειρία σας με τα γυαλιά MERGE VR / AR!

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Διαθεσιμότητα Σε απόθεμα

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Αξιολογείτε: MERGE CUBE - AR/VR LEARNING & CREATION